Termeni si conditii

www.pensiuni.ro sau Pensiuni este denumirea comercială a SC ROFARMA SRL persoană juridică de naționalitate română, CUI RO16081451, Nr. inregistrare J27/76/2004
Navigarea pe site-ul www.pensiuni.ro si pe site-urile partenere (denumite in continuare site sau site-ul), reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul Pensiuni.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.
Odata completate formularele, informatiile ajung doar la noi pe email si nu sunt stocate in bazate de date. Inainte de trimiterea oricarui formular este obligatorie acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele puteti oricand sa nu interactionati cu paginile sau cu formularele prezente in site.
Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre noi pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic. Datele dvs. nu sunt dezvaluite altor parti si nu sunt stocate in baza de date, astfel nefiind vulnerabile atacurilor informatice.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Firma noastra se angajeaza în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și noi.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

SC ROFARMA SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa info@Pensiuni.ro, se obligă să:
  • rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.
SC ROFARMA SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):
Întregul conținut al site-ului www.Pensiuni.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC ROFARMA SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Exceptie fac informatiile legate de denumirile de domenii, descrierile si preturile acestora, care apartin celor ce inscriu aceste oferte si pentru care acestia isi asuma intreaga raspundere legata de drepturi de autor, proprietate intelectuala, fiscalitate si acuratete a informatiilor.
Folosirea fără acordul SC ROFARMA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site

SC ROFARMA SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ROFARMA SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.